SKREVET: 25.05.2012 / KLOKKEN: 00:13


Hei og hopp alle lesere (ikke at det kansje ikke er så utrolig mange men) menmen, skriver litt uansett :)

I dag har jeg vært i barne hagen og kost meg masse i barnehagen sammen med barna i steiksola. I barnehagen i dag har vi vært på besøk hjemme hoss en av mine koleger, pga at mannen til kolegaen min er veldig interresert i fugler og vi driver jo med fugler som tema i barnehagen også, s dette har jo egentlig vært en helt utroilig herlig dag. Litt senere enn det fro jeg vell hjem og lagde mat til meg, Beate, Håvard og Joackim, ikke at jeg vet helt hva jeg laget eller hva jeg skal kalle det i det hele att , men det ble i allefall jkempe godt allikavell. Så lng ingen går rundt sammen med meg og ikke sulter s overlever jeg også =)

Har også vært hjemme hos pappa og begynt og male på litt, lovte jo at jeg skulle gjøre det så da må jeg vell gjøre det, men fikk utorlig god hjelp av Joackim og Beate til malingen også så vi gjorde ferdig første strøket på hele veggen nesten på en liten halv time, det høres kansje ikke helt vanelig ut, mn når man er tre styker så funker det jo allika vell. I mellom tiden har vi vell bare grillet litt og kost oss masse sammen.

Det er vell legge tid snart også for oss som skal på skole i morgen så da tar jeg natta nå. Men vi snakkes vell en gang i morgen også så Goooood Baaaaay <3

I Love You <3<3€€Ingrid Hofstad€€

Kategori: Blogg
Skrevet: 25.05.2012, 00:13Kommentarer


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits