SKREVET: 25.05.2012 / KLOKKEN: 23:55


God kveld, God kveld mine kjære lesere, da har jeg endelig tid til og skirve litt til dere, det har vært litt fult kjør i dag med leker og masse rart.

For i morgen skal jeg være servitør i ett brylupp til ei venninde av mamma. De skal feire bryluppet med koltbord og masse gode dessærer osv... Så det stoor gleder jeg meg til =) Men det eneste somjeg kansje ikke gleder meg så utrolig til er vell det og gå fram og tilbake hele tiden og servere og kansje jobbe helt til klokken 2-3-4 tiden på natten. Men men slik er det nokk bare litt i en komfirmasjon. Jeg og Håvard skal jo servere i komfirmasjon på søndagen også. så det blir litt godt og ha mandagen til og slappe av på etter en litt tong og slitsom jobbe helg.
Men jeg er jo ei jente somliker og jobbe litt s det blir vell bare en helt topp helg for meg, så blir det vell litt maling hjemme hos pappa på mandagen og ordning av kanin bur tenker jeg. Men så lenge jeg får være sammen med masse folk og kjæresten min så blir det vell kjempe koslelig.


Meg og poppen, digger den hesten der !! <3  (hesten til ei venninde av meg)


Meg og hesten som jeg hadde på fôr i fjor sommer, denne hesten er virkelig den beste hesten som finnes på jord, i allefall den snilleste hingsten du finner på denne jord. Tenker nokk jeg skal tilbake og ri han litt i sommer bare for og få den kosen med ham og kjenne adrenalinet fylle seg opp i kroppen min igjenn !!

-Hva skal du gjøre i helgen da ?
- Skal du kansje i komfirmasjon eller brylupp ?

€€ Ingrid Hofstad €€

Kategori: Blogg
Skrevet: 25.05.2012, 23:55Kommentarer


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits