SKREVET: 31.05.2012 / KLOKKEN: 14:28


Heisann alle sammen , jeg vet det at jeg har vært dårlig til og holde det jeg har sagt til dere.... Og jeg har ordentlig dårlig samvittighet for det =/
Men nå er jeg her og skla nokk fortlle dere hva jeg har gjort de siste dagene.

LØRDAG: Var servitør i brylupp til ei venninde av mamma fra klokken 13.00 til 01.30.  Jeg stor koste meg som servitør, men jeg skal nokk ikke nekte på at føttene mine var hovne og vondt så det sang etter... Men er du me og hjelper til i noe slikt så er det vell egentlig bare og holde ryggen rett, smile og fortelle seg selv og alle rundt at det her går jo helt supert.

SØNDAG: Var servitør i konfirmasjon sammen med Håvard til søskenbarnet hans fra klokken 11.30 til 17.00. Kunne si det at jeg hadde litt vondt i føttene dagen der på også, men jeg kunne trøste meg med det at det var bare noen timer det var snakk om ikke hele dagen og natta liksom så det gikk egentlig gansk strålende når vi først begynte med og servere.   

 I dag har jeg egentlig  skulle he vært i barnehagen, men da jeg skule stå opp i morgen så fikk jeg kke til go reise meg pga at det hadde låst seg nede i kost ryggen, så nå har jeg endelig fått til og knekke litt opp nede i kors ryggen så nå blir et litt hus arbeid før jeg skal lage litt mat før kjæresten min kommer hjem.

I neste uke lfytter jeg og Håvard (samboren min) inn i en ny leilighet, i andre etasjen hjemme hos pappa. Gleder meg s åutrolig mye, for det blir så utrolig mye enklere for begge parter i forhold til butikken, ha venner på besøk, skole, jobb, resturanger osv.. Ja for ALT egentlig. Så det her blir veldig genialt, kan ikke si at jeg ikke vill flytte nei, jeg stoor gleder meg som en liten unge. Det eneste som jeg ikke geder meg til er vell det med og rydde og vaske hele leiligheten når vi flytter og innrede den nye leiligheten. Men men om det tar sin tid så får vel det bare ta den tiden det tar.

Men nå skal jeg hoppe i dusjen og begynne med det jeg skulle.€€ Ingrid Hofstad €€

Kategori: Blogg
Skrevet: 31.05.2012, 14:28Kommentarer


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits