SKREVET: 24.10.2012 / KLOKKEN: 20:27


I dag har jeg vært bare noen få timer på skolen ordi at jeg fikk litt migrene, s ejg dro heller hjem å la meg litt neppå for og slappe av.
Etter at jeg hadde slappet av litt vare det litt tid for husarbeid og kos med hunden min Fiona.Siden sist jeg blogget har jeg og Håvard flyttet inn i en ny leilighet, jeg har vært i phillepinene, island, bergen og vest-landet og vi har fått et nytt familie medlem inn i leiligheten. et firbeint, saulignende lite dyr, en hund :) :)  Jeg fikk Fiona for to måneder siden og er så utrolig fornøyd med at jeg valgte å ha hund igjenn. I kvled skal fiona døl0æusjes og børstes helt floke fri. Nå kommer jo snøen mest sansynelig i morgen så a er det godt og få ut de gammle flokene før det kommer en skokk med store snø klomper som fester seg i pelsen.

På skolen har det bare gått oppover og vi har begynt med preksis på skolen. Jeg stoor trives, jeg jobber nå på forsslia bosenter der jobber jeg både tidlig vakter og senvakter å jeg blir godt tatt i mot hver gang jeg kommer på jobb. Det setter jeg stor pris på :)

Men nå blir det litt tv-kos og dusjing før sengen begynner og rope på meg.
Legger ved litt mer bilder fra hva jeg har gjort i det siste, så håper dere kommenterer og koser dere inne på bloggen min :)


 Hytta til pappa på vest-landet. (her ser du utover hele sogne fjorden)


Jeg og Håvard på fjøyen i Bergen. (besøkte torerik og natasja)


Hunden vår Fiona <3

 


Meg i phillepinene. (jeg SKAL tilbake)

€€Ingrid Hofstad€€

Kategori: Blogg
Skrevet: 24.10.2012, 20:27Kommentarer

Andreaq.blogg.no

24.10.2012, kl.20:51


Fine bilder , ikke minst fin jente da :)

Kommenter tilbake ?:)


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits