SKREVET: 30.10.2012 / KLOKKEN: 11:58


Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder for og vise dere litt hvo

rdan leiligheten vår ser ut per dags dato. Senere i dag tror jeg at jg skal dra på butikken for og handle inn litt foto papir slik at jeg kan ordne med litt flere bilder i leiligheten ;-)

Folkene fra Mile som skulle komme og ordne kjøleskapet vårt skulle jo egentlig komme hit i dag, men de kommer på torsdag i stede pga at han som skulle komme var blitt syk. Så nå ligger jeg på soffaen hjemme og ser på dr.Phill på tv3, hunden ligger og varmer seg i hundesengen sin forran ovnen og jeg skal til og ordne litt mat til henne snart.

Men her kommer i allefall bildene fra leiligheten sånn som den er per dags dato. Beklager for at det er litt rotete her, men sånn er det når det restureres for alle penga x)

 

 

 €€Ingrid Hofstad€€
SKREVET: 30.10.2012 / KLOKKEN: 11:45


Her kommer bildene jeg hadde lovet dere :)

 
Ute på terrassen

 

 
Ut over mot sentrum på stjørdal


€€Ingird Hofstad€€
SKREVET: 27.10.2012 / KLOKKEN: 18:11


Beklager for at jeg ikke blogget noen ting her i går, men jeg var på jobb til klokka 15.30 så jeg var så sliten og dro heller ut med noen venner. Så var det de bildene jeg låvte dere de kan jeg desverre ikke komme med, for kamerae mitt har hengt seg opp så jeg får ikke ut minnebrikken. Men så fort kameraet blir ordnet skal jeg legge de ut :) 

I kveld skal jeg og Håvard sitte barne vakt til onkelbarna til Håvard. så ve er bedt dit på mat i halv 8 tiden. Så det gleder vi oss til :D

Men håper på at jeg skal få litt tid til og blogge litt mer i morgen elelr noe sånt.


SKREVET: 25.10.2012 / KLOKKEN: 11:20


God morgen :D

Da jeg våknet i mårres sødde det masse masse ! Jeg personelig er ikke så utrolig glad i snø, men snø komer det jo uansett... I dag skal jeg og pappa legge litt fliser på kjøkkene osv, før jeg skal på praksis jobb på fosslia bosenter klokken 14.30, så dete gleder jeg meg til :) :)

Jeg tengte jeg kulle ta noen bilder av været her på stjørdal senere, så det kommer nokk ett innlegg senere i kveld.


Bilde fra nyttårs aften 2011 :)

€€Ingrid Hofstad€€
SKREVET: 24.10.2012 / KLOKKEN: 20:27


I dag har jeg vært bare noen få timer på skolen ordi at jeg fikk litt migrene, s ejg dro heller hjem å la meg litt neppå for og slappe av.
Etter at jeg hadde slappet av litt vare det litt tid for husarbeid og kos med hunden min Fiona.Siden sist jeg blogget har jeg og Håvard flyttet inn i en ny leilighet, jeg har vært i phillepinene, island, bergen og vest-landet og vi har fått et nytt familie medlem inn i leiligheten. et firbeint, saulignende lite dyr, en hund :) :)  Jeg fikk Fiona for to måneder siden og er så utrolig fornøyd med at jeg valgte å ha hund igjenn. I kvled skal fiona døl0æusjes og børstes helt floke fri. Nå kommer jo snøen mest sansynelig i morgen så a er det godt og få ut de gammle flokene før det kommer en skokk med store snø klomper som fester seg i pelsen.

På skolen har det bare gått oppover og vi har begynt med preksis på skolen. Jeg stoor trives, jeg jobber nå på forsslia bosenter der jobber jeg både tidlig vakter og senvakter å jeg blir godt tatt i mot hver gang jeg kommer på jobb. Det setter jeg stor pris på :)

Men nå blir det litt tv-kos og dusjing før sengen begynner og rope på meg.
Legger ved litt mer bilder fra hva jeg har gjort i det siste, så håper dere kommenterer og koser dere inne på bloggen min :)


 Hytta til pappa på vest-landet. (her ser du utover hele sogne fjorden)


Jeg og Håvard på fjøyen i Bergen. (besøkte torerik og natasja)


Hunden vår Fiona <3

 


Meg i phillepinene. (jeg SKAL tilbake)

€€Ingrid Hofstad€€
SKREVET: 09.06.2012 / KLOKKEN: 00:07SKREVET: 08.06.2012 / KLOKKEN: 14:43


Jeg trenger hjelp av DERE !  Der ute i blogg verdenen, Jeg ahr ikke aning om hva jeg skal skrive om i det hele tatt , det er grunden til at jeg ikke har blogget, fro jeg setter meg ned for og skirve og plopp der dettter tankene til noe helt annet så plutselig så får jg ik tid til og blogge igjenn ...

Så om dere hadde hatt noen tips til meg så hadde det vært kjempe nice <3

 

€€ Ingrid Hofstad€€
SKREVET: 06.06.2012 / KLOKKEN: 09:48


Som vanelig så sitter jeg og kjeder meg akkurat nå... Sitter på skoeln og har mattematikk og vi holder på med excel regne ark. 
Kan virkelig ikke telle på to hender hvor mange ganger noen har fortalt meg om hvordan det funker osv... menmen går man på skolen så er det vell det noe vi må gå i gjennom  i løpet av året.

Men halooo vi er jo snart ferdige med skolen !! det er kunn 13 skole dager igjenn !! Så er det SOMMER FERIE !! 

Jeg stoor gleder meg til jeg kan ta bussen ned til stjørdal den 19.juni, og tenke at nå er det 2 månder til jeg skal tilbake igjenn og gå helsefag arbeider på Aglo. 

I dag skal jeg hjem etter skolen og lage mat og kose meg sammen med Beate til at Håvard blir ferdig på jobb og kommer seg hjem <3 
Sendere er jeg ike helt sikker på hva jeg skal gjøre egentligmen får håp at jeg finner på noe og gjøre mot kvelden. €€ Ingrid Hofstad €€
SKREVET: 03.06.2012 / KLOKKEN: 11:47


Da har jeg og Håvard Våkenet fra vår kjønnhets søvn etter ein kjempe koselig fest på vårtun i går.
Vi fikk servert kjempe god gryterett med salat og velkomst drikk +++ masse mer og hive seg over etter latt av det vi hadde med oss selv. Men uansett dette var en kjempe koselig kveld.

I dag skal håvard på bursdag på vårtun igjenn men jeg skal være så heldig og få dra og passe på englebarna mine i kveld pga at foreldrene har bestemt at de skal på kino i kveld og kose seg.
Men nå må jeg gå for jeg skal spise frokost sammen med min kjære samboer <3€€Ingrid Hofstad€€
SKREVET: 31.05.2012 / KLOKKEN: 14:28


Heisann alle sammen , jeg vet det at jeg har vært dårlig til og holde det jeg har sagt til dere.... Og jeg har ordentlig dårlig samvittighet for det =/
Men nå er jeg her og skla nokk fortlle dere hva jeg har gjort de siste dagene.

LØRDAG: Var servitør i brylupp til ei venninde av mamma fra klokken 13.00 til 01.30.  Jeg stor koste meg som servitør, men jeg skal nokk ikke nekte på at føttene mine var hovne og vondt så det sang etter... Men er du me og hjelper til i noe slikt så er det vell egentlig bare og holde ryggen rett, smile og fortelle seg selv og alle rundt at det her går jo helt supert.

SØNDAG: Var servitør i konfirmasjon sammen med Håvard til søskenbarnet hans fra klokken 11.30 til 17.00. Kunne si det at jeg hadde litt vondt i føttene dagen der på også, men jeg kunne trøste meg med det at det var bare noen timer det var snakk om ikke hele dagen og natta liksom så det gikk egentlig gansk strålende når vi først begynte med og servere.   

 I dag har jeg egentlig  skulle he vært i barnehagen, men da jeg skule stå opp i morgen så fikk jeg kke til go reise meg pga at det hadde låst seg nede i kost ryggen, så nå har jeg endelig fått til og knekke litt opp nede i kors ryggen så nå blir et litt hus arbeid før jeg skal lage litt mat før kjæresten min kommer hjem.

I neste uke lfytter jeg og Håvard (samboren min) inn i en ny leilighet, i andre etasjen hjemme hos pappa. Gleder meg s åutrolig mye, for det blir så utrolig mye enklere for begge parter i forhold til butikken, ha venner på besøk, skole, jobb, resturanger osv.. Ja for ALT egentlig. Så det her blir veldig genialt, kan ikke si at jeg ikke vill flytte nei, jeg stoor gleder meg som en liten unge. Det eneste som jeg ikke geder meg til er vell det med og rydde og vaske hele leiligheten når vi flytter og innrede den nye leiligheten. Men men om det tar sin tid så får vel det bare ta den tiden det tar.

Men nå skal jeg hoppe i dusjen og begynne med det jeg skulle.€€ Ingrid Hofstad €€
SKREVET: 28.05.2012 / KLOKKEN: 16:10


Kommer med ett litt lengere innleg om hva jeg har gjort de siste to dagene i kveld eller i morgen har ikke fått tid til noe osm helst =/ 
Snakkes <3

€€

Ingrid Hofstad €€  
SKREVET: 25.05.2012 / KLOKKEN: 23:55


God kveld, God kveld mine kjære lesere, da har jeg endelig tid til og skirve litt til dere, det har vært litt fult kjør i dag med leker og masse rart.

For i morgen skal jeg være servitør i ett brylupp til ei venninde av mamma. De skal feire bryluppet med koltbord og masse gode dessærer osv... Så det stoor gleder jeg meg til =) Men det eneste somjeg kansje ikke gleder meg så utrolig til er vell det og gå fram og tilbake hele tiden og servere og kansje jobbe helt til klokken 2-3-4 tiden på natten. Men men slik er det nokk bare litt i en komfirmasjon. Jeg og Håvard skal jo servere i komfirmasjon på søndagen også. så det blir litt godt og ha mandagen til og slappe av på etter en litt tong og slitsom jobbe helg.
Men jeg er jo ei jente somliker og jobbe litt s det blir vell bare en helt topp helg for meg, så blir det vell litt maling hjemme hos pappa på mandagen og ordning av kanin bur tenker jeg. Men så lenge jeg får være sammen med masse folk og kjæresten min så blir det vell kjempe koslelig.


Meg og poppen, digger den hesten der !! <3  (hesten til ei venninde av meg)


Meg og hesten som jeg hadde på fôr i fjor sommer, denne hesten er virkelig den beste hesten som finnes på jord, i allefall den snilleste hingsten du finner på denne jord. Tenker nokk jeg skal tilbake og ri han litt i sommer bare for og få den kosen med ham og kjenne adrenalinet fylle seg opp i kroppen min igjenn !!

-Hva skal du gjøre i helgen da ?
- Skal du kansje i komfirmasjon eller brylupp ?

€€ Ingrid Hofstad €€
SKREVET: 25.05.2012 / KLOKKEN: 00:13


Hei og hopp alle lesere (ikke at det kansje ikke er så utrolig mange men) menmen, skriver litt uansett :)

I dag har jeg vært i barne hagen og kost meg masse i barnehagen sammen med barna i steiksola. I barnehagen i dag har vi vært på besøk hjemme hoss en av mine koleger, pga at mannen til kolegaen min er veldig interresert i fugler og vi driver jo med fugler som tema i barnehagen også, s dette har jo egentlig vært en helt utroilig herlig dag. Litt senere enn det fro jeg vell hjem og lagde mat til meg, Beate, Håvard og Joackim, ikke at jeg vet helt hva jeg laget eller hva jeg skal kalle det i det hele att , men det ble i allefall jkempe godt allikavell. Så lng ingen går rundt sammen med meg og ikke sulter s overlever jeg også =)

Har også vært hjemme hos pappa og begynt og male på litt, lovte jo at jeg skulle gjøre det så da må jeg vell gjøre det, men fikk utorlig god hjelp av Joackim og Beate til malingen også så vi gjorde ferdig første strøket på hele veggen nesten på en liten halv time, det høres kansje ikke helt vanelig ut, mn når man er tre styker så funker det jo allika vell. I mellom tiden har vi vell bare grillet litt og kost oss masse sammen.

Det er vell legge tid snart også for oss som skal på skole i morgen så da tar jeg natta nå. Men vi snakkes vell en gang i morgen også så Goooood Baaaaay <3

I Love You <3<3€€Ingrid Hofstad€€
SKREVET: 23.05.2012 / KLOKKEN: 22:05


Da er det paradise på tv'en igjenn og jeg stoor koser meg  : )

I natt skal Beate og joakim ligge over her også nå, så nå er det to sammen satte adrasser som ligger utover nesten hele golvet her i stue/kjøkkenet vårt.
Men i kveld tror jeg kansje det bare blir litt tv kos også blir det vell natta snart også for jeg skal jo i barnehagen i morgen tili også.

Skulle foresten hilse fra alle her hjemme.
Men vi snakkes vell senere i morgen kansje  :)

  

 

Gla i dere<3
€€IngridHofstad€€
SKREVET: 23.05.2012 / KLOKKEN: 13:51


 Sol ute, sol inne , sol i hjertet sol i sinnet osv...
Jaja, da er  jeg tilbake her på bloggen atter en gang

I dag har jeg vært på skolen og hatt helårs matte prøvei fire timer men vi fikk låv til og dra klokken halv 12. Jeg ble ganske så fort fra skolen da vi fikk låv til go dra, pga att mattematikk er ikke min sterkeste side for og si det mildt. Så for og det si det helt ærlig så ga jeg opp hele greia, klarete ikke noe mer, det er jo så utrolig mye som  går inn det ene øre og ut det andre md høy fart.  Men sånn er det nokk med den saken. Akkurat nå ligger jeg ute på plattingen i leiligheten og spisr is og sleiker sol. Må jo prøv og bli litt brun før jeg kal til phillepinenen og island, har jo ikke lyst til go se ut dom ett hvitt a4 ark når de andr er sånn halv mørke i huden , men nå må jeg bare springe så jeg rekker bussen opp til ei venninde , hadebra alle sammen , må løpe <3

 
SKREVET: 07.05.2012 / KLOKKEN: 10:32


DAY 9

10 ting som jeg frykter eller er redd for

1.      Edderkopper

2.      For at verdens skal gå under

3.      For at jeg ikke kan få barn

4.      For og miste alt jeg har

5.      Miste vennene mine

6.      Miste Håvard samboeren min

7.      Ikke klare og fulføre skolen

8.      At jeg ikke klarer og ta schooter eller bil lappen

9.      At ryggen min gjør sånn at jeg ikke får til og jobbe med barn

10.  At jeg ikke skal klar og gjøre det jeg brenner for !

DAY 10

10 ting om hvordan mine bestevenninder er

1.      Ubeskrivelig

2.      Kan stole på 100%

3.      Kan snakke med om alt

4.      Snill

5.      Pålitelig

6.      Er der om det skal skje noe

7.      Får meg i godt humør

8.      Finner altid på noe sprøtt og gjøre

9.      Hjelper altid til

10.  Omtenksom

I helger var jeg på konfirmesjon og det kommer vell litt bilder fra helgen men vi får se, vill ikke legge ut så mange bilder av diverse folk som ikek vill det eller ikke så vi får se.

Men vi snakkes senere

<3Ingrid Hofstad
SKREVET: 05.05.2012 / KLOKKEN: 15:39


Kommer ett litt lenger innlegg på bloggen over helgen for akkurat når er jeg på hytten til foreldrene til Håvard. Skulle gjærne ha blogget litt mer men jeg får ikek tilg o blogge med telefonen så da blir det bare dette innlegget for helgen her =/ I morgen skal vi i konfirmasjon til søskenbarnet til Håvard så jeg stor gleder meg til i morgen. men mest til go ha på bunaden som betyr så sinnsykt mye for meg ! mormor sydde den selv da hun skulla ha bunad og alt er så utrolig gammelt så det er så godt og ha den på meg for da føler jeg at mormor er fornøyd og stolr over meg <3 Savner deg mormor!<3

Men vi blogges vell litt senere etter helgen en gang :)<3Ingrid Hofstad
SKREVET: 04.05.2012 / KLOKKEN: 11:41


Mine 10 favoritt sanger

Skrillex: Bangarang (feat. Sirah)

 

Skrillex: Scary Monsters And Nice Sprites

 

Nickelback: Far Away

 

Katy Perry: Part Of Me

 

Rihanna: We Found Love

 

Black Eyed Peas: Someday

 

3 Doors Down: Kryptonite

Paul Simon: You Can Call Me Al
 

Shakira: She Wolf

 

Shakira: Did it Again
Håper dere liker sangene og kansje komenterer hva dere liker og ikke liker =)
<3Ingrid Hofstad 
SKREVET: 04.05.2012 / KLOKKEN: 10:56


10 minner for livet

  1. Da mormor døde for 8 år siden
  2. Da mamma og pappa skiltes for 2 år siden
  3. Ungdomskole tiden 
  4. Barneskolen
  5. Utøya tragendien 22.juni 2011
  6. Da jeg fikk beskjeden om at jeg skulle få Suprise
  7. Mitt første ride stevne med suprise
  8. Da jeg slo sunn tennene mine i hjern sklia siste barnehage dag
  9. Komfirmasjons dagen min 15.mai 2011
  10. Å begynne på videregående skole (Aglo videregåendeskole)

<3Ingrid Hofstad
SKREVET: 02.05.2012 / KLOKKEN: 23:36


Da skal jeg og kjæresten min legger oss under dynamics og bussen lalle:))
<3 Ingrid Hofstad
SKREVET: 02.05.2012 / KLOKKEN: 13:28


Day 3

10 ting jeg ikke liker

1.     Edderkopper

2.     Små kryp som kravler over alt

3.     Mugglet mat

4.     Folk som går og er sure eller grettne hele tiden

5.     Folk som gjør hva som helst for og terge hele tiden og ikke slutter før det har gått flere timer osv...

6.     Lange slitsomme dager

7.     Å være syk og ikke klare og gjøre noe

8.     Å være avhengi av folk

9.     Masete folk som gjenntar ting du allerede har svart de på

10.                        Dårlig vær (snø,regn,vind osv..)

 

Day 4

10 ting jeg vill gjøre i fremtiden min

1.      Ta over gården

2.     Gifte meg med Håvard

3.     Få 2-3 barn med Håvard

4.     Kjøpe hest og fortsette og drive meg det

5.     Få meg en god jobb som jeg kan leve av

6.     Bli tynnere

7.     Ordne hjemmebarnehage

8.     Vinne i lotto og bygge om hele fjøset innvendig

9.     Lage en stoor legeplass i hagen

10.                        Lage fottball bane og masse sandre ting for at unger kan komme og ha fysisk akktivitet når de vill 14/7

Day 5

10 ting jeg ønsker meg

1.     En mørke brun andalusier hingst fra spania

2.     Ny mobil

3.     Få ta over gården

4.     Liten baby kansje flere (a)

5.     Ordentlig jobb

6.     Ønsker og bestå skolen

7.     Ett helt for tryllende liv med både oppturer og nedturer
(flest oppturer da)

8.     Scooter lappen

9.     Chevy impala

10.                        Å være sammen med Håvard resten av livet. Har aldrig hatt det så bra som jeg har det nå får og si de sånn!!

 

Day 6

10 ting jeg ikke kan leve uten

1.     Familien min

2.     Vennene mine

3.     Kjærsten min

4.     Dyre livet

5.     Utdanning

6.     Jobb

7.     Penger

8.     Livs gleden

9.      Mat

10.                        Drikke

Kunne ha skrevet myyyye her på dette pungtet men da ville jeg aldrig tatt slutt..

I dag skal jeg på butikken og handle inn det siste jeg trenger til go lage sånne 3D kort til komfirmasjon og brylup. Men først må jeg kansje få tak i ei dame fra klassen som har drevet med dette lenge som kansje kan hjelpe meg litt sånn att det ikke sjer ut som andre verdens krig. Hper jeg får tak i henn eog at vi kan gjør dette før helgen for jeg skal jo i komfirmasjon til hengen og da er det kansje litt lurt og få det ferdig til da. Jeg og Håvard reiser på hytten til foreldrene til Håvard på fredagen og være der til i er ferdirge med og ha vært på komfirmasjon til søsken barnet til håvard. Men nå må jeg stikke for jg skal ha gym å skolen med klassen. Skal leke litt sprek tnker jeg for jeg verker i ryggen min gog hodet er heller ikke så utrolig bra skjener jeg ...

<3Ingrid Hofstad
SKREVET: 29.04.2012 / KLOKKEN: 21:11


Kommer Day 3 i morgen pga at jeg har lånt bort pc'n min til ei venninde som ikke har pc for tiden.

Men låver at det kommer i morgen og kansje noen bilder av meg og Tonje også. I morgen tenkte jeg kansje at jeg skulle dra i molovika og se på russedåpen til aglo-russen. Blir vell jeg kansje tar med meg Tonje dit en liten tur så bilder tror jeg det blir der også. MASSE bilder i morgen =D

Men sitter hjemme til ei venninde som heter Marianne så vi skal vell kose oss litt etter på her nå før jeg skal gå hjem tenkte jeg ; )

Blogges senere folkens <3

<3Ingrid Hofstad 
SKREVET: 28.04.2012 / KLOKKEN: 15:30


 

10 ting jeg liker og gjøre på fritiden !

 

1.      Være sammen med Håvard samboeren min <3

 

2.      Være sammen med venner<3

 

3.      Være sammen med familien min<3

 

4.      Være sammen med unger<3

 

5.      Drille

 

6.      Ri på hest

 

7.      Blogge

 

8.      Se film

 

9.      Slappe av

 

10.  Gå turer (prøve og leke sprek)

 

 

 

For tiden rir jeg ikke lengere, men håper kansje og få prøve og begynne og ri litt mer framover mot sommeren for og ta igjenn litt heste kos. Det glder jeg meg til !
Jeg har heller kansje ikke vært lie flink med og være med bestevenninene mine hele tiden men håper kansje at det kan ordne seg litt med det

 

 

 

I dag skal jeg bare slappe av litt og knsje male litt hjemme hos pappa igjenn om deet blir oppholds og litt varmere. Ellers s blir det vell bre og kansje møte noen venner i kveld og derretter se litt film osv sammen med kjærsten min <3

 

Men vi blogges vell senere ikke sandt?

 

 

 

<3Ingrid Hofstad Borlaug

 
SKREVET: 27.04.2012 / KLOKKEN: 12:38


 

10 ting om meg !

 

1)      Jeg er  orginalt brunette.


 

2)      Jeg er samboer med verdens beste gutt  Håvard Miin ! <3


 

3)      Jeg er nommer to i en søsken flokk på fire.


 

4)      Elsker og drive med drill og hest ikke minst, hester har jeg ikke kunnet leve uten


 

5)      Jeg er ei jente som er stort sett bli og grei, men kan bli sint og da.... men det er en sjelden gang.


 

6)      Jeg har to venninder som er ja. Verdens beste venninder, kans snakke med de om alt! Kan stole på de 100% og det er så utrolig godt og kan ha noen og stole på. Sandra Borgan, Tonje Ness og Beate Oksås <3 DERE ER HELT UTROLIGE <3
       

      

                  

 7)      Hater og ha det rotete i leiligheten, er litt sånn husmor for og si det helt ærlig.


 

8)      Går helse og sosial på Aglo videregående skole. Neste år skal jeg gå helsefag arbeider på aglo forhåpentlig vis.

 

9)      Jeg kan ikke leve uten vennene mine, familien eller samboeren min. Det er klin umurlig!!

    10)   Jeg er meg selv 100% døyne rundt og det er det jeg liker best med meg selv !! 

<3Ingrid Hofstad Borlaug
SKREVET: 27.04.2012 / KLOKKEN: 11:42


 

Nå har jeg endelig fått ordnet med de bildene jeg tok.
I dag er jeg hjemme fra skolen frodi at jeg ikke her i form i det hele tatt, men i rundt 2 tiden kommer det sykebesøk til meg og vi skal spise spagetti og kose oss litt og derretter lage midag til kjærsten min.

Fram over nå har jeg tenkt litt og de tankene har gått igjennom bloggen der jeg skal ha 10 dager med forskjellige tema. Men det håpet jeg at kansje dere kunne hjelpe meg med.
Men om det ikke kommer inn noen forslag så blir det vell at dagene går ut på:
    

 

                                        1)Skrive 10 ting om meg selv
                                        2) Skrive 10 ting jeg liker og gjøre på fritiden
                                        3)Skrive 10 ting du jeg misliker (ikke liker)
                                        4) Skrive 10 ting jeg vill gjøre i fremtiden
                                        5) Skrive 10 ting jeg ønsker meg
                                        6) Skrive 10 ting som jeg ikke kan leve uten
                                         7) Skrive 10 fine minner fra livet
                                         8) Skrive 10 av min favoritt sanger
                                         9) Skrive 10 ting som jeg frykter eller er redd for
                                       10) Skrive 10 ting om hvordan min beste venninde er

 

Men om dere kommer med noen andre forslag så skal jeg jo prøve de også =) 
Tenkte kansje jeg bare skulle begynne i dag egentlig så har jeg i alledall noen ting og blogge om. Jeg skal prøve og gjøre mitt beste meg og følge opp disse 10 dagene framover <3 Men  da håpr jeg kansje på litt mer kometarer slik at det kansj blir litt artigere og blogge også <3

 

Her er det noene bilder fra tidligere dager jeg ikke har blogget.
 

 

<3Ingrid Hofstad
SKREVET: 25.04.2012 / KLOKKEN: 20:40


Hei alle sammen. Beklager for at jeg ikke har lagt ut bildene og blogget de siste dagene men jeg har vært litt opptatt med å male litt hjemme hos pappa.
Men nå sitter jeg oppe i leiligheten til ste-søsteren min og kjæresten hennes. Jeg synes det har vært stoor koselig og vært her i dag. Men skal vell hjem til leiligheten med Håvard senre i kveld. M jo bære litt sammen med kjæresten min jeg også =)

Men skal prøve og legge over bildene mine i morgen eller fredag en jeg låver ingen ting  =S


<3Ingrid Hofstad
SKREVET: 23.04.2012 / KLOKKEN: 08:40


Sovnet av i dag.... Å kommer meg ikke til skolen heller  : s
Men men dere må i allefall ha en super duper dag i dag mens jeg prøver og komme meg på skolen :)<3Ingrid Hofstad
SKREVET: 22.04.2012 / KLOKKEN: 00:10


 I dag har jeg og håvard vært på tivoli sammen med noen venner, men nå har jeg hatt besøk av Beate som skal ligge over til meg her i natt :)

Vi har hat en kjempe koselig med litt pizza og film kos alene i leiligheten til meg og håvard. Håvard er på lan akkurat nå så da er det jo alltids koselig med litt selskap av gode venner <3 Kommer kansje noen bilder fra kvelden senere i morgen men orker ikke i kveld beklager....

Ska på bursdag i morgen tidlig klokken 11 til søskenbarna til håvard, gleder meg til og se igjenn slakten hans igjenn =)

<3Ingrid Hofstad
SKREVET: 21.04.2012 / KLOKKEN: 16:04


God morgen lesere :)

I dag skal jeg og Håvard i gaten en tur og kansje derretter dra på tivoli med Sandra, Kim, Mikke og Tor Erik. De har som jeg har forstått planer om og ta G-forsen, men jeg snakket med Mikke i går og vi ble enige om og stå og se på fra bakken pga at vi har så utrolig redd for høyder.. Det er ikke artig i det hele tatt for jeg kunne virkelig ha tenkt mg og vært 40 meter over bakken men jeg har ikke sjangs...
Når jeg får høyde skrekk begynner jeg og skjelve og kald svette og det er ikke godt i det hele tatt.

Men nå skal jeg brgynne og bytte om litt så vi kansje kommer oss i vei på tivoli i og =)

legger ved ett bilde av G-forsen


<3 Ingrid Hofstad
SKREVET: 21.04.2012 / KLOKKEN: 00:49


Sitter hjemme til mikke igjenn nå og håvard, mikke, tor erik og Kim sitter og spiller conter-strake osv... og jeg sitter og prøver og forstå meg på det :))
<3ingrid hofstad
SKREVET: 20.04.2012 / KLOKKEN: 20:35


Ville bare skirve litt om en liten sjarmis som jeg bruker og passe på av og til. 
Han heter Adrian og er sønnen til ei venninde av meg som heter  Jane, jeg ble kjent med Jane for ett  år siden og synes hun er ei helt utrolig super venninde og ha , kan snakke med henne om hva som helst og det som omgår meg. Føler at jeg blir støttet fullt og helt  å at hun forstår seg på det jeg snakker om. Jane har en sønn som snart blir 2 år han er verdens skjønneste gutt.
Adrian kan ha sine dagen ha og som alle oss andre, men om han er i sine dlade dager er han helt utrolig!!

Smiler, klemmer og nusser på alle som en. Er så utrolig takk nemmelig som får låv til og passe på han av og til.
 Kjempe gla i adrian og kommer til og gjøre alt for at han skal vokse opp og ha en utrolig bra framtid sammen med venner, familie og slekt :) 

Legger også ut et lite bilde fra første kvelden han lå over hjemme hos meg og Håvard <3

 

 

<3 Ingrid Hofstad
SKREVET: 20.04.2012 / KLOKKEN: 13:46


I sommer skal jeg jo til island og philleipnene men jeg ser for meg at det blit nokk mest bruk for småe  og lette sommerklær når jeg skal til pillepinene.
Skal være der i 2 uker med masse nye opplevelser, shopping, tårer og glede...

Men jeg gleder meg så utrolig mye til go reise på ferie i sommer, det eneste jeg ikek gleder meg så utrolig mye til er det at jeg blir borte fra håvard en god stud...

 <3 Ingrid Hofstad
SKREVET: 20.04.2012 / KLOKKEN: 11:43


Ville bare legge ut et bilde av Min beste venninde Sandra  : )
Kjempe glad i dæ snuppa mi <3  <3

<3Ingrid Hofstad

 

 
SKREVET: 19.04.2012 / KLOKKEN: 19:39


Da er jeg på drill trening for og lære opp hilde til og bli tamburmajor når jeg slutter til sommeren:) legger med noen bilder også et av meg og hilde før trening og et av meg og sandra reitan tidligere :)
<3 Ingrid hofstad
SKREVET: 18.04.2012 / KLOKKEN: 11:58


 

EDDERKOPP i drue boksen min !!

 

Var på kiwi og kjøpte meg steinfrie druer i går kveld spiste noen druer i gård også spiste jeg litt i ste her, men så skylle jeg snu drue klysa for og spise de som var litt rødere. Men i det jeg  skulle snu dem så så jeg bare masse spindel væv som hang under og da jeg fik snudd de så lå det en stooor ekkel død edderkopp i bunden av boksen..

Så når klokken begynner og nerme seg  rundt 14.00 så skal jeg prøve og komme meg bortover på kiwi og klage... Men herregud da hvor ekkelt !! Når jeg tenker på de små ekkle stygge krypene så klør det faen meg over alt !! ... Se hvor ekkel den  er da ! (bildet nedenfor)

I dag er jeg hjemme fra skolen fordi at jeg ikke hadde stemme i mårres og jeg var potte tett, det begynner  og løstne nå men hod pinen er der fortsatt da -.-
Men nå blir det vell at jeg spiser litt lunsh før jeg hopper i dusjen  før jeg skal dra på kiwi.
Så vi blogges vell senere folkens <3

 

Skjønner dere hva jeg mente med ekkelt ?
Hva synes dere om edderkopper ?
Har dere noen gang funnet noe i maten deres ?
Hva er de ekkleste dyrene dere vet om?

 

<3Ingrid Hofstad

 
SKREVET: 17.04.2012 / KLOKKEN: 23:11


Kveldene kommer så sakte og sikkert, men det må vell til det å for og få litt natt søvn.
Sitter hjemme til mikke nå og snakker med janemor, men det blir vell go ta bilden og hjem og legg seg snart =)


     Elise ei jente som var med og hjalp meg og tonje med korigrafering til drillerene før TM
     Amanda var også med og hjalp oss men har desverre ikke noe bilde av henne, men de var super flinke allesammen <3
    Takk for masse super hjelp til begge to <3 Gla i dere <3

Godnatt og Sovgodt allesammen <3

<3Ingrid Hofstad

 
SKREVET: 17.04.2012 / KLOKKEN: 11:18


I dag skulle egentlig Tonje komme til meg. Men da vi var på jobb i går var hunn litt syk, og er litt verre i dag. Men håper jeg får møte henne på lørdagen da. 
På lørdag skal jeg inn over til hommelvika for og hjelpe tonje og male litt på rommet hennes. Blir sikkert koselig :)

Men dagen går jo videre fordi om ikke tonje kommer. Hjem og lage middag og rydde og vaske litt så blir det vell bra.
Men om det er noen som vill være med og finne på noe så er det bare og slå på tråden så kan vi vell finne ut noe og gjøre.

Jeg vill også ta opp en ting med dere...
Jeg vil gjerne at dere kommer med forslag til hva dere savner på bloggen og hva dere ikke liker her inne. Så vær så snill og si i fra om det er noen ting :)

<3Ingrid Hofstad
 
SKREVET: 16.04.2012 / KLOKKEN: 14:15


 

Sitter på skolen akkurat nå. Skal ikke si att det er så veldig artig, men litt inspirerende og da, fro nå sitter vi og snakker om ryggmarg, hjernen osv...
Jeg skal jo bli helsefagarbeider en gang litt lengere fram i tid så må vell lære om det allika vell ;:

Senere i dag skal jeg på jobb og ha en liten kose time med drillerene våre siden de var så utrolig frinke på lørdag. Har aldrig vært så stolt av de som jeg var på lørdagen, andre timen blir det vell litt marsjøvelse.

Men nå må vi nokk blogges senere pga at nå skal vi jobbe med sånn gruppe arbeid med klassen. J
<3Ingrid Hofstad

 
SKREVET: 15.04.2012 / KLOKKEN: 11:17


Opp og hopp alle sammen. Da er det søndag igjenn og himmlen begynner og lystne til litt etter litt.
Nå har jeg nettopp spist forkost (er ikke ferdig enda da .. ) og jeg har prøvd og fremkalle bildene fra TM i gård.
Så her får dere se resultatet :)
Håpr dere liker det , og om dere ser noen bilder i kolasjene nedenfor så er det bare og sende meg en mail eller skype addresse så kan dere få det sendt.

<3Ingrid Hofstad
SKREVET: 14.04.2012 / KLOKKEN: 22:28


Sitter nå hjemme hos pappa og slapper av før jeg og håvard litt senere skal dra hjem og sove i sengen vår. Det er gost fortjent for alle i dag tror jeg. Jeg har vært på TM i dag fra klokken 08.30 og var ferdig klokken 20.30 i kveldingen her. Og håvard har vært i byen og hjulpet pappa med material i hele dag. 

Så nå har vi akkurat spist litt pizza og kost oss litt. Jeg tok også masse bilder på TM så forhåpentlig vis tror jeg kansje jeg kommer med noen bilder på et lite inlegg her i morgen litt utpå dagen. 
Beklager for at jeg ikke skriver så mye i dette innlegget men jeg er så utrolig sliten akkurat nå.. men men slik blir det noen ganger.

Vi blogges vell i morgen :)
<3Ingrid Hofstad hits