SKREVET: 31.05.2012 / KLOKKEN: 14:28


Heisann alle sammen , jeg vet det at jeg har vært dårlig til og holde det jeg har sagt til dere.... Og jeg har ordentlig dårlig samvittighet for det =/
Men nå er jeg her og skla nokk fortlle dere hva jeg har gjort de siste dagene.

LØRDAG: Var servitør i brylupp til ei venninde av mamma fra klokken 13.00 til 01.30.  Jeg stor koste meg som servitør, men jeg skal nokk ikke nekte på at føttene mine var hovne og vondt så det sang etter... Men er du me og hjelper til i noe slikt så er det vell egentlig bare og holde ryggen rett, smile og fortelle seg selv og alle rundt at det her går jo helt supert.

SØNDAG: Var servitør i konfirmasjon sammen med Håvard til søskenbarnet hans fra klokken 11.30 til 17.00. Kunne si det at jeg hadde litt vondt i føttene dagen der på også, men jeg kunne trøste meg med det at det var bare noen timer det var snakk om ikke hele dagen og natta liksom så det gikk egentlig gansk strålende når vi først begynte med og servere.   

 I dag har jeg egentlig  skulle he vært i barnehagen, men da jeg skule stå opp i morgen så fikk jeg kke til go reise meg pga at det hadde låst seg nede i kost ryggen, så nå har jeg endelig fått til og knekke litt opp nede i kors ryggen så nå blir et litt hus arbeid før jeg skal lage litt mat før kjæresten min kommer hjem.

I neste uke lfytter jeg og Håvard (samboren min) inn i en ny leilighet, i andre etasjen hjemme hos pappa. Gleder meg s åutrolig mye, for det blir så utrolig mye enklere for begge parter i forhold til butikken, ha venner på besøk, skole, jobb, resturanger osv.. Ja for ALT egentlig. Så det her blir veldig genialt, kan ikke si at jeg ikke vill flytte nei, jeg stoor gleder meg som en liten unge. Det eneste som jeg ikke geder meg til er vell det med og rydde og vaske hele leiligheten når vi flytter og innrede den nye leiligheten. Men men om det tar sin tid så får vel det bare ta den tiden det tar.

Men nå skal jeg hoppe i dusjen og begynne med det jeg skulle.€€ Ingrid Hofstad €€
SKREVET: 28.05.2012 / KLOKKEN: 16:10


Kommer med ett litt lengere innleg om hva jeg har gjort de siste to dagene i kveld eller i morgen har ikke fått tid til noe osm helst =/ 
Snakkes <3

€€

Ingrid Hofstad €€  
SKREVET: 25.05.2012 / KLOKKEN: 23:55


God kveld, God kveld mine kjære lesere, da har jeg endelig tid til og skirve litt til dere, det har vært litt fult kjør i dag med leker og masse rart.

For i morgen skal jeg være servitør i ett brylupp til ei venninde av mamma. De skal feire bryluppet med koltbord og masse gode dessærer osv... Så det stoor gleder jeg meg til =) Men det eneste somjeg kansje ikke gleder meg så utrolig til er vell det og gå fram og tilbake hele tiden og servere og kansje jobbe helt til klokken 2-3-4 tiden på natten. Men men slik er det nokk bare litt i en komfirmasjon. Jeg og Håvard skal jo servere i komfirmasjon på søndagen også. så det blir litt godt og ha mandagen til og slappe av på etter en litt tong og slitsom jobbe helg.
Men jeg er jo ei jente somliker og jobbe litt s det blir vell bare en helt topp helg for meg, så blir det vell litt maling hjemme hos pappa på mandagen og ordning av kanin bur tenker jeg. Men så lenge jeg får være sammen med masse folk og kjæresten min så blir det vell kjempe koslelig.


Meg og poppen, digger den hesten der !! <3  (hesten til ei venninde av meg)


Meg og hesten som jeg hadde på fôr i fjor sommer, denne hesten er virkelig den beste hesten som finnes på jord, i allefall den snilleste hingsten du finner på denne jord. Tenker nokk jeg skal tilbake og ri han litt i sommer bare for og få den kosen med ham og kjenne adrenalinet fylle seg opp i kroppen min igjenn !!

-Hva skal du gjøre i helgen da ?
- Skal du kansje i komfirmasjon eller brylupp ?

€€ Ingrid Hofstad €€
SKREVET: 25.05.2012 / KLOKKEN: 00:13


Hei og hopp alle lesere (ikke at det kansje ikke er så utrolig mange men) menmen, skriver litt uansett :)

I dag har jeg vært i barne hagen og kost meg masse i barnehagen sammen med barna i steiksola. I barnehagen i dag har vi vært på besøk hjemme hoss en av mine koleger, pga at mannen til kolegaen min er veldig interresert i fugler og vi driver jo med fugler som tema i barnehagen også, s dette har jo egentlig vært en helt utroilig herlig dag. Litt senere enn det fro jeg vell hjem og lagde mat til meg, Beate, Håvard og Joackim, ikke at jeg vet helt hva jeg laget eller hva jeg skal kalle det i det hele att , men det ble i allefall jkempe godt allikavell. Så lng ingen går rundt sammen med meg og ikke sulter s overlever jeg også =)

Har også vært hjemme hos pappa og begynt og male på litt, lovte jo at jeg skulle gjøre det så da må jeg vell gjøre det, men fikk utorlig god hjelp av Joackim og Beate til malingen også så vi gjorde ferdig første strøket på hele veggen nesten på en liten halv time, det høres kansje ikke helt vanelig ut, mn når man er tre styker så funker det jo allika vell. I mellom tiden har vi vell bare grillet litt og kost oss masse sammen.

Det er vell legge tid snart også for oss som skal på skole i morgen så da tar jeg natta nå. Men vi snakkes vell en gang i morgen også så Goooood Baaaaay <3

I Love You <3<3€€Ingrid Hofstad€€
SKREVET: 23.05.2012 / KLOKKEN: 22:05


Da er det paradise på tv'en igjenn og jeg stoor koser meg  : )

I natt skal Beate og joakim ligge over her også nå, så nå er det to sammen satte adrasser som ligger utover nesten hele golvet her i stue/kjøkkenet vårt.
Men i kveld tror jeg kansje det bare blir litt tv kos også blir det vell natta snart også for jeg skal jo i barnehagen i morgen tili også.

Skulle foresten hilse fra alle her hjemme.
Men vi snakkes vell senere i morgen kansje  :)

  

 

Gla i dere<3
€€IngridHofstad€€
SKREVET: 23.05.2012 / KLOKKEN: 13:51


 Sol ute, sol inne , sol i hjertet sol i sinnet osv...
Jaja, da er  jeg tilbake her på bloggen atter en gang

I dag har jeg vært på skolen og hatt helårs matte prøvei fire timer men vi fikk låv til og dra klokken halv 12. Jeg ble ganske så fort fra skolen da vi fikk låv til go dra, pga att mattematikk er ikke min sterkeste side for og si det mildt. Så for og det si det helt ærlig så ga jeg opp hele greia, klarete ikke noe mer, det er jo så utrolig mye som  går inn det ene øre og ut det andre md høy fart.  Men sånn er det nokk med den saken. Akkurat nå ligger jeg ute på plattingen i leiligheten og spisr is og sleiker sol. Må jo prøv og bli litt brun før jeg kal til phillepinenen og island, har jo ikke lyst til go se ut dom ett hvitt a4 ark når de andr er sånn halv mørke i huden , men nå må jeg bare springe så jeg rekker bussen opp til ei venninde , hadebra alle sammen , må løpe <3

 
SKREVET: 07.05.2012 / KLOKKEN: 10:32


DAY 9

10 ting som jeg frykter eller er redd for

1.      Edderkopper

2.      For at verdens skal gå under

3.      For at jeg ikke kan få barn

4.      For og miste alt jeg har

5.      Miste vennene mine

6.      Miste Håvard samboeren min

7.      Ikke klare og fulføre skolen

8.      At jeg ikke klarer og ta schooter eller bil lappen

9.      At ryggen min gjør sånn at jeg ikke får til og jobbe med barn

10.  At jeg ikke skal klar og gjøre det jeg brenner for !

DAY 10

10 ting om hvordan mine bestevenninder er

1.      Ubeskrivelig

2.      Kan stole på 100%

3.      Kan snakke med om alt

4.      Snill

5.      Pålitelig

6.      Er der om det skal skje noe

7.      Får meg i godt humør

8.      Finner altid på noe sprøtt og gjøre

9.      Hjelper altid til

10.  Omtenksom

I helger var jeg på konfirmesjon og det kommer vell litt bilder fra helgen men vi får se, vill ikke legge ut så mange bilder av diverse folk som ikek vill det eller ikke så vi får se.

Men vi snakkes senere

<3Ingrid Hofstad
SKREVET: 05.05.2012 / KLOKKEN: 15:39


Kommer ett litt lenger innlegg på bloggen over helgen for akkurat når er jeg på hytten til foreldrene til Håvard. Skulle gjærne ha blogget litt mer men jeg får ikek tilg o blogge med telefonen så da blir det bare dette innlegget for helgen her =/ I morgen skal vi i konfirmasjon til søskenbarnet til Håvard så jeg stor gleder meg til i morgen. men mest til go ha på bunaden som betyr så sinnsykt mye for meg ! mormor sydde den selv da hun skulla ha bunad og alt er så utrolig gammelt så det er så godt og ha den på meg for da føler jeg at mormor er fornøyd og stolr over meg <3 Savner deg mormor!<3

Men vi blogges vell litt senere etter helgen en gang :)<3Ingrid Hofstad
SKREVET: 04.05.2012 / KLOKKEN: 11:41


Mine 10 favoritt sanger

Skrillex: Bangarang (feat. Sirah)

 

Skrillex: Scary Monsters And Nice Sprites

 

Nickelback: Far Away

 

Katy Perry: Part Of Me

 

Rihanna: We Found Love

 

Black Eyed Peas: Someday

 

3 Doors Down: Kryptonite

Paul Simon: You Can Call Me Al
 

Shakira: She Wolf

 

Shakira: Did it Again
Håper dere liker sangene og kansje komenterer hva dere liker og ikke liker =)
<3Ingrid Hofstad 
SKREVET: 04.05.2012 / KLOKKEN: 10:56


10 minner for livet

  1. Da mormor døde for 8 år siden
  2. Da mamma og pappa skiltes for 2 år siden
  3. Ungdomskole tiden 
  4. Barneskolen
  5. Utøya tragendien 22.juni 2011
  6. Da jeg fikk beskjeden om at jeg skulle få Suprise
  7. Mitt første ride stevne med suprise
  8. Da jeg slo sunn tennene mine i hjern sklia siste barnehage dag
  9. Komfirmasjons dagen min 15.mai 2011
  10. Å begynne på videregående skole (Aglo videregåendeskole)

<3Ingrid Hofstad
SKREVET: 02.05.2012 / KLOKKEN: 23:36


Da skal jeg og kjæresten min legger oss under dynamics og bussen lalle:))
<3 Ingrid Hofstad
SKREVET: 02.05.2012 / KLOKKEN: 13:28


Day 3

10 ting jeg ikke liker

1.     Edderkopper

2.     Små kryp som kravler over alt

3.     Mugglet mat

4.     Folk som går og er sure eller grettne hele tiden

5.     Folk som gjør hva som helst for og terge hele tiden og ikke slutter før det har gått flere timer osv...

6.     Lange slitsomme dager

7.     Å være syk og ikke klare og gjøre noe

8.     Å være avhengi av folk

9.     Masete folk som gjenntar ting du allerede har svart de på

10.                        Dårlig vær (snø,regn,vind osv..)

 

Day 4

10 ting jeg vill gjøre i fremtiden min

1.      Ta over gården

2.     Gifte meg med Håvard

3.     Få 2-3 barn med Håvard

4.     Kjøpe hest og fortsette og drive meg det

5.     Få meg en god jobb som jeg kan leve av

6.     Bli tynnere

7.     Ordne hjemmebarnehage

8.     Vinne i lotto og bygge om hele fjøset innvendig

9.     Lage en stoor legeplass i hagen

10.                        Lage fottball bane og masse sandre ting for at unger kan komme og ha fysisk akktivitet når de vill 14/7

Day 5

10 ting jeg ønsker meg

1.     En mørke brun andalusier hingst fra spania

2.     Ny mobil

3.     Få ta over gården

4.     Liten baby kansje flere (a)

5.     Ordentlig jobb

6.     Ønsker og bestå skolen

7.     Ett helt for tryllende liv med både oppturer og nedturer
(flest oppturer da)

8.     Scooter lappen

9.     Chevy impala

10.                        Å være sammen med Håvard resten av livet. Har aldrig hatt det så bra som jeg har det nå får og si de sånn!!

 

Day 6

10 ting jeg ikke kan leve uten

1.     Familien min

2.     Vennene mine

3.     Kjærsten min

4.     Dyre livet

5.     Utdanning

6.     Jobb

7.     Penger

8.     Livs gleden

9.      Mat

10.                        Drikke

Kunne ha skrevet myyyye her på dette pungtet men da ville jeg aldrig tatt slutt..

I dag skal jeg på butikken og handle inn det siste jeg trenger til go lage sånne 3D kort til komfirmasjon og brylup. Men først må jeg kansje få tak i ei dame fra klassen som har drevet med dette lenge som kansje kan hjelpe meg litt sånn att det ikke sjer ut som andre verdens krig. Hper jeg får tak i henn eog at vi kan gjør dette før helgen for jeg skal jo i komfirmasjon til hengen og da er det kansje litt lurt og få det ferdig til da. Jeg og Håvard reiser på hytten til foreldrene til Håvard på fredagen og være der til i er ferdirge med og ha vært på komfirmasjon til søsken barnet til håvard. Men nå må jeg stikke for jg skal ha gym å skolen med klassen. Skal leke litt sprek tnker jeg for jeg verker i ryggen min gog hodet er heller ikke så utrolig bra skjener jeg ...

<3Ingrid Hofstadhits