SKREVET: 09.06.2012 / KLOKKEN: 00:07SKREVET: 08.06.2012 / KLOKKEN: 14:43


Jeg trenger hjelp av DERE !  Der ute i blogg verdenen, Jeg ahr ikke aning om hva jeg skal skrive om i det hele tatt , det er grunden til at jeg ikke har blogget, fro jeg setter meg ned for og skirve og plopp der dettter tankene til noe helt annet så plutselig så får jg ik tid til og blogge igjenn ...

Så om dere hadde hatt noen tips til meg så hadde det vært kjempe nice <3

 

€€ Ingrid Hofstad€€
SKREVET: 06.06.2012 / KLOKKEN: 09:48


Som vanelig så sitter jeg og kjeder meg akkurat nå... Sitter på skoeln og har mattematikk og vi holder på med excel regne ark. 
Kan virkelig ikke telle på to hender hvor mange ganger noen har fortalt meg om hvordan det funker osv... menmen går man på skolen så er det vell det noe vi må gå i gjennom  i løpet av året.

Men halooo vi er jo snart ferdige med skolen !! det er kunn 13 skole dager igjenn !! Så er det SOMMER FERIE !! 

Jeg stoor gleder meg til jeg kan ta bussen ned til stjørdal den 19.juni, og tenke at nå er det 2 månder til jeg skal tilbake igjenn og gå helsefag arbeider på Aglo. 

I dag skal jeg hjem etter skolen og lage mat og kose meg sammen med Beate til at Håvard blir ferdig på jobb og kommer seg hjem <3 
Sendere er jeg ike helt sikker på hva jeg skal gjøre egentligmen får håp at jeg finner på noe og gjøre mot kvelden. €€ Ingrid Hofstad €€
SKREVET: 03.06.2012 / KLOKKEN: 11:47


Da har jeg og Håvard Våkenet fra vår kjønnhets søvn etter ein kjempe koselig fest på vårtun i går.
Vi fikk servert kjempe god gryterett med salat og velkomst drikk +++ masse mer og hive seg over etter latt av det vi hadde med oss selv. Men uansett dette var en kjempe koselig kveld.

I dag skal håvard på bursdag på vårtun igjenn men jeg skal være så heldig og få dra og passe på englebarna mine i kveld pga at foreldrene har bestemt at de skal på kino i kveld og kose seg.
Men nå må jeg gå for jeg skal spise frokost sammen med min kjære samboer <3€€Ingrid Hofstad€€hits