SKREVET: 30.10.2012 / KLOKKEN: 11:58


Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder for og vise dere litt hvo

rdan leiligheten vår ser ut per dags dato. Senere i dag tror jeg at jg skal dra på butikken for og handle inn litt foto papir slik at jeg kan ordne med litt flere bilder i leiligheten ;-)

Folkene fra Mile som skulle komme og ordne kjøleskapet vårt skulle jo egentlig komme hit i dag, men de kommer på torsdag i stede pga at han som skulle komme var blitt syk. Så nå ligger jeg på soffaen hjemme og ser på dr.Phill på tv3, hunden ligger og varmer seg i hundesengen sin forran ovnen og jeg skal til og ordne litt mat til henne snart.

Men her kommer i allefall bildene fra leiligheten sånn som den er per dags dato. Beklager for at det er litt rotete her, men sånn er det når det restureres for alle penga x)

 

 

 €€Ingrid Hofstad€€
SKREVET: 30.10.2012 / KLOKKEN: 11:45


Her kommer bildene jeg hadde lovet dere :)

 
Ute på terrassen

 

 
Ut over mot sentrum på stjørdal


€€Ingird Hofstad€€
SKREVET: 27.10.2012 / KLOKKEN: 18:11


Beklager for at jeg ikke blogget noen ting her i går, men jeg var på jobb til klokka 15.30 så jeg var så sliten og dro heller ut med noen venner. Så var det de bildene jeg låvte dere de kan jeg desverre ikke komme med, for kamerae mitt har hengt seg opp så jeg får ikke ut minnebrikken. Men så fort kameraet blir ordnet skal jeg legge de ut :) 

I kveld skal jeg og Håvard sitte barne vakt til onkelbarna til Håvard. så ve er bedt dit på mat i halv 8 tiden. Så det gleder vi oss til :D

Men håper på at jeg skal få litt tid til og blogge litt mer i morgen elelr noe sånt.


SKREVET: 25.10.2012 / KLOKKEN: 11:20


God morgen :D

Da jeg våknet i mårres sødde det masse masse ! Jeg personelig er ikke så utrolig glad i snø, men snø komer det jo uansett... I dag skal jeg og pappa legge litt fliser på kjøkkene osv, før jeg skal på praksis jobb på fosslia bosenter klokken 14.30, så dete gleder jeg meg til :) :)

Jeg tengte jeg kulle ta noen bilder av været her på stjørdal senere, så det kommer nokk ett innlegg senere i kveld.


Bilde fra nyttårs aften 2011 :)

€€Ingrid Hofstad€€
SKREVET: 24.10.2012 / KLOKKEN: 20:27


I dag har jeg vært bare noen få timer på skolen ordi at jeg fikk litt migrene, s ejg dro heller hjem å la meg litt neppå for og slappe av.
Etter at jeg hadde slappet av litt vare det litt tid for husarbeid og kos med hunden min Fiona.Siden sist jeg blogget har jeg og Håvard flyttet inn i en ny leilighet, jeg har vært i phillepinene, island, bergen og vest-landet og vi har fått et nytt familie medlem inn i leiligheten. et firbeint, saulignende lite dyr, en hund :) :)  Jeg fikk Fiona for to måneder siden og er så utrolig fornøyd med at jeg valgte å ha hund igjenn. I kvled skal fiona døl0æusjes og børstes helt floke fri. Nå kommer jo snøen mest sansynelig i morgen så a er det godt og få ut de gammle flokene før det kommer en skokk med store snø klomper som fester seg i pelsen.

På skolen har det bare gått oppover og vi har begynt med preksis på skolen. Jeg stoor trives, jeg jobber nå på forsslia bosenter der jobber jeg både tidlig vakter og senvakter å jeg blir godt tatt i mot hver gang jeg kommer på jobb. Det setter jeg stor pris på :)

Men nå blir det litt tv-kos og dusjing før sengen begynner og rope på meg.
Legger ved litt mer bilder fra hva jeg har gjort i det siste, så håper dere kommenterer og koser dere inne på bloggen min :)


 Hytta til pappa på vest-landet. (her ser du utover hele sogne fjorden)


Jeg og Håvard på fjøyen i Bergen. (besøkte torerik og natasja)


Hunden vår Fiona <3

 


Meg i phillepinene. (jeg SKAL tilbake)

€€Ingrid Hofstad€€hits